Sunday, August 16, 2009

perhatian kepada semua follower ku yang ku hormati

Dah lama tertekan ngan blog aku ni sejak seminggu yang lalau tak tau kenapa asyik kuar perkataan entri kat bawah tu.Masa ada idea masa tu la dia buat hal.Tak tau la masalah apa.Hahaha..jadi malam ni aku nak melepaskan geram aku yang telah kehilangan idea sejak seminggu yang lalu ntah disebabkan apa masalah blog aku tak boleh nak bukak.hahaha aku rasa blogspot ni dengki ngan aku.Ni entah sempat ketak nak post entri ni harap-harap sempat la kot.hahaha blog aku dah berfungsi kembali adus kehilangan idea mesti korang cuak membaca setiap entri aku tapi tak pelah cuma aku nak bagi tau korang.mulai dari saat ini sesiapa yang komen blog aku paling banyak akan dibawa bercuti di Pulau Perhentian semuanya kos akan ditanggung oleh aku.Aku akan membawa bersama follower yang komen terbanyak ke sana dengan segala perbelanjaan disana ditanggung oleh aku.Peluang ini terbuka kepada semua follower hanya seorang follower akan terpilih berdasarkan follower yang komen terbanyak.Aku akan update setiap bulan bermula 17 Ogos 2009 dan akan berakhir 17 febuary 2010.Jadi rebutlah peluang keemasan ini.Follower ku yang hormati rebutlah peluang ini!!

4 comments:

  1. asal start 17 ogos lak?
    ini tidak adil!
    start dari 1st day blog ni beroperasi lah!!
    grrrr!
    nk pegi pehentiann!!!

    p/s: jgn komen.tipu je nih.wekwekk!haha sabotaj jap.ngeee~

    ReplyDelete
  2. tak tipu la ngok dengkidengki...PERHATIAN sume atienalova terkecuali dari pertandingan ni sebab memang dah bwk dia pergi sekali...ei
    nope start 17 tq...

    p/s:tak tipu betul!!!!
    wekwekwek

    ReplyDelete
  3. ala sweetnye dorg ni..jels tol!!huhu

    ReplyDelete